(+420) 777 303 348

VW Passat 1.9 TDI r.2002

Reference VW Passat 1.9 TDI r.2002

VW Passat 1.9 TDI r.2002

  • Oldřich Burian

Po návštěvě mnoha bazarů v ČR jsem si připadal jako ve špatném snu. Ujeté km vozů málokdy odpovídaly jejich skutečnému stavu. Bohužel přetáčení tachometru se u nás netrestá. Po tomto znechucení mi několik přátel poradilo obrátit se na dovozy aut ze zahraničí. Internet je mocný nástroj, ale jak člověk pozná, že firma pro dovoz auta není jen dobře smyšlený podvrh? Při hledání jsem narazil na firmu AUTANAZAKAZKU. Po shlédnutí všech videí a celého webu jsem dostal relativní pocit jistoty a začal jednat a firmu kontaktoval přes email s mým požadavkem. Během 1 dne jsem dostal odpověď s návrhem vozu, který odpovídal požadovaným parametrům. Následovala schůzka a domluvení všech podrobností přímo osobně s panem Pipkem + domluvení případných jiných variant, kdyby první nevyšla.

Pro vůz se jelo v nejbližší pracovní den a já čekal netrpělivě na telefonu v ČR. Jak se bohužel občas může stát první vůz nebyl plně v pořádku a tak byl na místě odmítnut (samozřejmě po předchozím vyrozumění, v jakém je vůz stavu) a jelo se dále. Celou dobu jsem byl kontaktován a informován kde se zrovna další vůz vybírá a mohl jsem si ho prohlížet online na webu a říkat své připomínky. Netrvalo dlouho a bylo vybráno. Teď rozhodně nelituji, že první varianta nedopadla, právě naopak - vůz, který mi byl nakonec přivezen je v bezvadném stavu. Km opravdu odpovídají stavu vozu, o vůz bylo řádně staráno a hlavně, první díry na silnici začalo auto zažívat až u nás. Teď zpětně lituji toho ztraceného času při brouzdání po našich bazarech a příště pokud budu vybírat tak opět stejným způsobem si nechám vůz dovést. Pan Pipek svoji práci nedělá protože musí, ale protože ho práce baví, je jeho koníčkem a to je vidět i ve finále na jeho ochotě a vstřícném přístupu.

Firmu auta na zakázku vřele doporučuji, v českých autobazarech bych v této cenové kategorii dlouho hledal takovouto bezvadnou koupi s poctivými najetými km.

S vozem jsem opravdu spokojen, doma jsem v klidu prošel servisku, všechna místa v autě a vše je jak má být. Známí mi ho pochvalují a já jen vždy dodávám, že výběr a doporučení  bylo hlavně díky Vaší firmě. Přeji mnoho spokojených zákazníků.
 

Přečtěte si reference našich spokojených zákazníků

Reference BMW 335d xdrive

  • Pavel Jelínek

Touto cestou bych chtěl poděkovat firmě autanazakazku.cz ze bezvadně odvedenou práci. Realizace již druhého vozu touto firmou. Jednalo se o vozidlo BMW 335d xdrive. I v této nelehké době ...

Reference Volkswagen Golf VII

  • Martin Lukavský

Dobrý den, ještě jednou bych velice rád poděkoval za dovoz a veškeré administrativní záležitosti kolem auta. S autem jsem maximálně spokojený a kde můžu budu Vás a Vaši s ...

Ceny dovozu aut

Ceny provizí za dovoz aut

Ceny dovozu auta

Auta na splátky

u společnosti Auta na zakázku je nyní možné zakoupit auto na splátky od úvěrové spol. Moneta Money Bank

Auta na splátky

Objednávka dovozu

Zajímáte se o dovoz vozu ze zahraničí? Objednejte si Vaše auto z pohodlí domova.

Objednávka dovozu auta

Novinky aut, které si můžete nechat dovézt z Německa